CONCERT

Mehveş Emeç Piyano Resitali

Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi`nde 7 Kasım Salı günü saat 20.00`de, başarılı piyanist Mehveş Emeç, gerçekleştireceği resitalde müzikseverler ile buluşacak.

Tarih Bilgisi11/7/2023

Saat Bilgisi8:00 PM

Salon BilgisiAhmed Adnan Saygun Sanat Merkezi

Aile Durum Bilgisi7+

Piyanoya 3,5 yaşında başlayan Emeç, konservatuvarı sınıflar atlayarak çok küçük yaşta bitirdi ve Avusturya’ya gönderildi. Salzburg’daki Mozarteum Müzik Üniversitesi'nin harika çocuklar sınıfına tam burslu olarak kabul edilerek, 8 yıllık yoğun bir eğitimin ardından Mozarteum’un konser piyanistliği ve müzik pedagojisi bölümlerinden master derecesiyle mezun oldu.
Orchestre National Bordeaux Aquitaine, Orchestre des Jeunesse de Méditerrannée, Volos Senfoni, Cumhurbaşkanlığı Senfoni, İstanbul, İzmir, Antalya ve Eskişehir Devlet Senfoni Orkestraları, Cemal Reşit Rey Senfoni ve Bilkent Senfoni gibi orkestralarla; Howard Griffiths, Michel Tabachnik, Gerhard Wimberger, Veronika Dudarova, Simeon Kogan, Michael Rochas, Orhan Şallıel, Ender Sakpınar ve Rengim Gökmen gibi değerli şeflerle Türkiye'de ve Avrupa'da konserler verdi. Büyük ses getiren crossover projelerde Quarteto Porteno, Fatih Erkoç, Sertab Erener, Candan Erçetin gibi farklı alanlardaki sanatçılarla aynı sahneyi paylaştı, televizyon ve radyo programları yaptı. 
1998 yılında Devlet Sanatçısı ünvanı ile onurlandırılan Emeç, 2000’li yılların başından itibaren yer verdiği akademik çalışmalarını, 2014 yılında Profesörlük ünvanını aldığı Marmara Üniversitesi'nde sürdürmektedir. 
 
7 Kasım günü gerçekleştirilecek konserin biletleri, 23 Ekim Pazartesi günü kultursanat.izmir.bel.tr adresinden, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi ve İsmet İnönü Sanat Merkezi Gişesinden saat 10.00'da satışa sunulacak. 
(Gişeler mesai saatleri içerisinde açıktır. Konser günü AASSM gişesi konser saatine kadar açıktır.)
Bilet Fiyatları: 100 TL - 50 TL
 
Program:
F. SCHUBERT (1797 - 1828)
Impromtu op.90/3
Impromtu op.90/4
 
P. I. TCHAIKOVSKY (1840 - 1893)
Barcarolle “June”
 
V. MONTI (1868 - 1922)
Czardas
 
R. SCHUMANN (1810 - 1856)
Arabesk op.18
 
F. CHOPIN (1810 - 1849)
Balad no.4, op.52
 
F. CHOPIN (1810 - 1849)
Grande Valse la min. op.34/2
 
F. CHOPIN (1810 - 1849)
Polonez “Heroic”la bemol maj. op.53
 

Etkinlik Detay

7 Kasım günü gerçekleştirilecek konserin biletleri, 23 Ekim Pazartesi günü kultursanat.izmir.bel.tr adresinden, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi ve İsmet İnönü Sanat Merkezi Gişesinden saat 10.00'da satışa sunulacak. (Gişeler mesai saatleri içerisinde açıktır. Konser günü AASSM gişesi konser saatine kadar açıktır.)
Bilet Fiyatları: 100 TL - 50 TL

RELATED EVENTS

İlginizi Çekebilir

Global Müzik Yaklaşımları / Söyleşi

İlginizi Çekebilir

Müziğimdeki Kuklalar / Atölye

İlginizi Çekebilir

7. İzmir Uluslararası Mizah Festivali Açılış Töreni Ali Poyrazoğlu ``Habanera Makamı``

İlginizi Çekebilir

Sahi, Nerede Bu İlham Perileri? / Atölye

İlginizi Çekebilir

Mariza ``Fado`nun Divası``

İlginizi Çekebilir

Gülsin & Erkin Onay Keman Piyano Resitali

İlginizi Çekebilir

AASSM Aralık 2023

İlginizi Çekebilir

Tekfen Filarmoni Orkestrası

İlginizi Çekebilir

Prime Orchestra Rock Sympho Show

İlginizi Çekebilir

Atatürk`ü Anlamak Özel Konseri