CONCERT

PAS DE DEUX ``MAJA BOGDANOVIC & DANIEL ROWLAND`` KONSERİ

Viyolonsel Sanatçısı Maja Bogdanovic ve Keman Sanatçısı Daniel Rowland ile gerçekleştirilecek Pas De Deux adlı konser 26 Mart 2026 Perşembe günü Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi`nde saat 20.00`de sanatseverlerle buluşacak.

Tarih Bilgisi26.03.2026

Saat Bilgisi20:00

Salon BilgisiAhmed Adnan Saygun Sanat Merkezi

Aile Durum Bilgisi8+

Konserde, iki enstrümanın başlı başına bir müzikal evrene dönüştüğü ikili repertuvarın ifade dünyasına tanıklık edeceğiz. Johann Sebastian Bach ve George Frideric Handel’in mimari berraklığından, Jörg Widmann’ın oyunbaz zekasına ve dokuz yaşındaki Jean Sibelius’un çocuksu hayal dünyasına uzanan bu yolculukta her eser, küçük ölçekte bir sohbet gibi açılır. Peteris Vasks içe dönük, meditatif bir alan sunarken, Maurice Ravel’in sonatı diyaloğa ritmik bir kesinlik ve renkli bir canlılık katar. Programın ikinci yarısı daha karanlık dünyalara ve daha ham bir enerjiye yönelerek Gabriel Nisinman’ın dramatik yoğunluğundan, Astor Piazzolla’nın tangosuyla son bulur.
 
26 Mart Perşembe  günü gerçekleştirilecek konserin biletleri, 11 Mart Çarşamba günü kultursanatbilet.izmir.bel.tr adresinden, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi, İsmet İnönü Sanat Merkezi ve Konak Vapur İskelesi Gişelerinden saat 10.00'da satışa sunulacak. (Gişeler mesai saatleri içerisinde açıktır. Konser günü AASSM gişesi saat 20.00'ye kadar açık olacaktır.)
Bilet Fiyatı: 400  TL
 
Program:
* George Frideric Handel / Johan Halvorsen
Passacaglia
(after Handel’s Harpsichord Suite No. 7 in G minor, HWV 432)
* Johann Sebastian Bach
Invention No. 8 in F major, BWV 779
* Jörg Widmann
Valse bavaroise
* Johann Sebastian Bach
Invention No. 3 in E major, BWV 777
* Jean Sibelius
Vesipisaroita (Water Droplets)
* Peteris Vasks
Castillo interior
* Maurice Ravel
Sonata
* Marcelo Nisinman
The Nightmares of Death
* Astor Piazzolla
Tango: S.V.P.
 
ETKİNLİK KURALLARI:
-Etkinlik başlangıç saatinden en az 1 saat önce biletle birlikte sanat merkezi kapısında olacak şekilde hazır olunması gerekmektedir.
-Salon kapıları etkinlik başlamadan yarım saat önce açılır.
-Salona su dışında yiyecek, içecek kesinlikle alınmaz.
-Etkinlikler sırasında sessiz olunması ve telefonların kapalı/sessiz konumda tutulması gerekmektedir.
-Etkinlik bitiminde çıkışlar aynı kapıdan yapılır.
-Konser ya da etkinlik bittikten sonra kutlama, imza ve fotoğraf çekimi fuaye alanında gerçekleşir.
-Yağışlı günlerde vestiyer kullanılması gerekmektedir, ıslak şemsiye ile salona girilmez.
-Etkinlik bittikten sonra sahneye çıkmak yasaktır.
-Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.
-Konserde 8 yaş sınırı vardır.
-Etkinlikten başladıktan sonra ilk 15 dakika alkış arasında seyirci salona alınır, sonrasında salona seyirci alınmayacaktır.
-Kullanılmayan biletler geçersiz olup, bilet bedeli iadesi ya da değişiklik yapılması mümkün değildir.

Etkinlik Detay

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlginizi Çekebilir

İzmir Oda Orkestrası Konseri

İlginizi Çekebilir

AASSM 6. ULUSLARARASI BAROK MÜZİK FESTİVALİ  DAVID BERGMULLER

İlginizi Çekebilir

EREN DÜZENLİ PİYANO RESİTALİ

İlginizi Çekebilir

AASSM 6. ULUSLARARASI BAROK MÜZİK FESTİVALİ SILKROAD DUO

İlginizi Çekebilir

ÇOCUKLARA ÖZEL ``23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI`` KONSERİ

İlginizi Çekebilir

YENİDEN SİNEMATEK - ATÖLYE

İlginizi Çekebilir

AASSM 6. ULUSLARARASI BAROK MÜZİK FESTİVALİ THOMAS DUNFORD

İlginizi Çekebilir

GENÇLER! SAHNE SİZİN 2026

İlginizi Çekebilir

2026 İzmir Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali

İlginizi Çekebilir

AASSM 2026 Nisan Programı

İlginizi Çekebilir

İzmir Devlet Senfoni Orkestrası 17 Nisan Konseri

İlginizi Çekebilir

Filos Belgeseli Gösterimi