KONSER

SIMURG Anjelika Akbar & Davood Mohammadi

Piyano ve Vokal`de Anjelika Akbar ile Piyano, Vokal, Tar ve Davidrum`da (Perküsyon) Davood Mohammadi`nin katılacağı ``Simurg`` konseri, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi`nde 6 Şubat Pazar günü saat 20.00`de müzikseverler ile buluşacak.Ücretsiz Etkinlik

Tarih Bilgisi6.02.2022

Saat Bilgisi20:00

Salon BilgisiAhmed Adnan Saygun Sanat Merkezi

Aile Durum Bilgisi7+

İki bölümden oluşan konserde, Anjelika Akbar'ın besteleri ve uyarlamaları, Davood Mohammadi'nin piyano ve vokal ile sergileyeceği performansının yanı sıra ortak seslendirecekleri eserlerini dinleyeceğiz. Konserde Doğu ve Batı kültürleri organik bir biçimde iç içe geçerek, müzikal ve kültürel  bir ``kucaklaşma`` örneği sergileyecek.

 
Ücretsiz QR kodlu davetiyeleri 1 Şubat Salı günü saat 10.00'dan itibaren temin edebilirsiniz. 
 
“İçişleri Bakanlığımızın genelgesi doğrultusunda 15 Ocak 2022 tarihinden itibaren, tüm sanatseverlerin etkinliklere girişlerde aşı kartı ve ya PCR test sonucu gösterme zorunluluğu kaldırılmıştır. Giriş için kontroller Hayat Eve Sığar (HES) uygulaması üzerinden yapılacaktır. Etkinlik mekanlarında Covid-19 önlemleri daha önce açıklandığı şekilde uygulanmaya devam edecektir.”

Etkinlik Detay

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlginizi Çekebilir

İzmir Oda Orkestrası Açılış Konseri

İlginizi Çekebilir

AASSM 2025 Ekim Ayı Programı

İlginizi Çekebilir

İzmir Yeni Müzik Günleri 2025

İlginizi Çekebilir

İzmir Devlet Senfoni Orkestrası 17 Ekim Konseri