DİĞER

Yaratıcı Yazarlık Atölyesi

Ahmed Adnan Saygun Müzik Kütüphanesi`nde gerçekleştirilecek olan ``İçinden Müzik Geçen Öyküler`` konulu Yaratıcı Yazarlık Atölyesi, Yekta Kopan`ın katılımıyla 2-3-4 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Tarih Bilgisi2.05.2023

Saat Bilgisi17:00

Salon BilgisiAhmed Adnan Saygun Sanat Merkezi

Aile Durum Bilgisi+16

Yekta Kopan’ın yürütücülüğünde gerçekleşecek atölyede, katılımcılar bir öykü fikrinin nasıl oluştuğu, nasıl geliştiği sorularına yanıt arayacaklar. Üç güne yayılacak atölyede bir öykü fikrinin oluşumundan karakterlerin şekillenmesine, öykü simgeleri ve atmosferleri başta olmak üzere yazma sürecinin tüm dinamikleri konuşulacak. Sadece yazmak isteyenler için değil, bir metnin arka planını okumak isteyenler için de ilgi çekici bir buluşma olacak. Bu etkinliğin temel amacı, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nin müzikle ve sanatla dolu kütüphanesinde, içinden müzik geçen öyküler kaleme almak olacak.
 
Atölye, 2-3-4 Mayıs 2023 tarihlerinde saat 17.00'de AASSM Müzik Kütüphanesi'nde 16 yaş ve üzeri  yazmaya ve edebiyata ilgi duyan herkesin katılımına açık olacak. 20 kişilik kontenjan ile sınırlı olan atölyelere katılmak için; etkinlik öncesi 0 (232) 293 38 19 numaralı telefonu arayarak kayıt yaptırmak gerekiyor.

Etkinlik Detay

Ücretsiz rezervasyon için: 0(232) 293 38 19

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlginizi Çekebilir

KEMAL İLE LATİFE DANSLI ANLATIM

İlginizi Çekebilir

İzmir Oda Orkestrası Konseri

İlginizi Çekebilir

Böcek Orkestrası ve Yaratıcı Drama Atölyesi

İlginizi Çekebilir

Ulusal Genç Solistler Yarışması 2026

İlginizi Çekebilir

Gündüz Öğüt İle ``Anlatılmayan Öyküler`` Müzikli Yazım Atölyesi

İlginizi Çekebilir

SEVGİLİLER GÜNÜ KONSERİ ŞEVVAL SAM ``AŞKI BULACAKSIN``

İlginizi Çekebilir

2026 İzmir Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali

İlginizi Çekebilir

AASSM Şubat 2026

İlginizi Çekebilir

İzmir Devlet Senfoni Orkestrası 6 Şubat Konseri